©2019 by Ana Insan.

OVER ANA INSAN

Stichting Ana Insan streeft naar een samenleving waarin nieuwkomers en Nederlanders in harmonie met elkaar in interactie kunnen komen en zodoende bij te dragen aan een soepele integratie in Nederland. Dit doen we door middel van verschillende activiteiten op het gebied van sport, muziek, dansen van verschillende culturen, taalcursussen, naailes, kookles, volkstuin, koffieavonden, ontbijt, buurtevenementen en meer.
Dit doen we namelijk gezamenlijk met onze vrijwilligers en andere stichtingen in regio ‘s-Hertogenbosch. Door samen te werken met andere partijen willen wij de aankomende jaren leuke en leerzame activiteiten organiseren. Stichting Ana Insan wil met haar projecten en activiteiten bepaalde doelstellingen realiseren voor de nieuwkomers van jong tot oud.